Little Mix

Little Mix har hatt 1 låt og 5 album inne på VG-lista. Shout Out To My Ex var den første sangen inne på lista i uke 44 2016
Glory Days er det albumet som har ligget lengst på VG-lista Topp 40, 4 uker. Høyeste listeplassering på albumlista har Little Mix med albumet DNA, som nådde 5. plass.

Little Mix på Topp 40 Låt:

Shout Out To My Ex
6 uker i 2016, beste plassering: 19

Little Mix på Topp 40 Album:

Glory Days
2 uker i 2017, beste plassering: 36
Glory Days
4 uker i 2016, 2017, beste plassering: 13
Get Weird
1 uke i 2015, beste plassering: 28
DNA
2 uker i 2013, beste plassering:  5
Salute
1 uke i 2013, beste plassering: 19

Little Mix på Topp 10 DVD audio:

Denne artisten har ingen DVD'er på VG-lista.

Mer om Little Mix

Little Mix (tidligere Rhytmix) er en britisk jentegruppe som ble satt sammen under den 8. serien av X Factor i 2011. De var den første gruppen som noen gang har vunnet X Factor UK. Gruppa består av Jessica «Jesy» Nelson, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock og Jade Thirlwall. Under X Factor var Tulisa Contostavlos deres mentor. Vinnersingelen deres var en versjon av sangen «Cannonball», og den 26. august 2012 kom deres første egne singel som hadde tittelen «Wings». Little Mix kom med sitt første album DNA den 19. november 2012. Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock og Jade Thirlwall hadde vellykkede auditioner som soloartister for den åttende sesongen av X Factor i 2011, men klarte ikke å komme videre til «bootcamp». Dommerene besluttet likevel å gi dem en ny sjanse til å være en del av gruppe-kategorien. De ble deretter lagt i grupper av dommerne under «bootcamp», med Edwards og Nelson i en gruppe på fire medlemmer, Faux Pas, og Thirlwall og Pinnock i en gruppe med tre medlemmer, Orion. Men ingen av gruppene klarte å komme gjennom til dommerhusene. En senere avgjørelse av dommerne, som fortsatt ikke ville gi slipp på jentene, gjorde det slik at Edwards, Pinnock, Nelson og Thirlwall ble kalt tilbake for å danne gruppen Rhythmix (senere og nåværende Little Mix), dette sendte dem gjennom til dommerhusene.

Avansert søk

Mest populære:

Søk liste etter uke:

eller etter dato: